Nejlepší zadky Cambridge: Připomeňte si vítěze nejpopulárnější univerzitní soutěže

To nejlepší, co můžete na Cambridge vidět se koná v listopadu. Tradiční soutěž o nejkrásnější zadnici
Přestože většina z nás má britskou univerzitu Cambridge spojenou primárně s prestižní institucí, je spojena i s jednou rozvernější tradicí. Podívejte se na nejkrásnější zadky slavné univerzity. Každoroční soutěž studentů o nejkrásnější zadky Cambridge.

Soutěž o nejkrásnější zadky slavné univerzity of Cambridge se koná vždy od listopadu daného roku a je sledovanější než hlasování o rektora univerzity. Překvapivě… Účastní se jí desítky uchazeček a uchazečů ze všech fakult, kteří své „dílka“ často fotí přímo v prostorách Univerzity. A je opravdu na co koukat.

Univerzita Cambridge umožňuje hlasovat o nejkrásnější zadek komukoliv

Hlasovat může v soutěži studentského časopisu The Tab každý. Přestože zúčastnit soutěže se mohou pouze studentky a studenti, hlasování je pomocí webových stránek webu umožněno fanouškům z celého světa. Není bez zajímavosti, že značnou část hlasujících v ročníku 2020 tvořili Češi.

V posledním ročníku, tak jako již tradičně zvítězila žena, či spíše její pozadí. Přesto zaznamenal ročník 2020 jeden unikát. S ohledem na probíhající anticovidová opatření bylo striktně nařízeno, aby fotograf stál nejméně dva metry od objektu. Kvalitu snímků to ovšem nijak neovlivnilo, jak se můžete přesvědčit v galerii.

Připomeňte si vítězné zadky Cambridge v roce 2020

Je otázkou, jak se bude dařit soutěži v ročníku 2022. Přestože soutěž nijak nediskriminuje žádné z pohlaví, objevují se kritické hlasy, že soutěž podporuje objektivizaci ženského těla.

Nejčtenější – Google Street View: Podívejte se na ty nejžhavější holky z ulic a pláží světa