Jak na frndy: Návod, jak se dostat do kalhotek policistce snadno a rychle

Tato cudná dívka ví, jak na ezoreričky
Jak se dostat policistkám pod sukni? Jde to snadnější, než si myslíte.

I policistky jsou totiž ženy. Zbavte se strachu z jejich uniforem a dostaňte se jim pod ně. V našem seriále: „Jak na frndy,“ přinášíme zaručené návody, jak se konkrétnímu typu žen dostat do kalhotek. Tentokrát náš statečný investigativní reportér osobně otestoval, jak dostat do postele policistku.

Nebylo to snadné. Zkusil oslovovat policistky přímo na ulici, výsledek nula. Když kolem projížděla krasavice na koni, dělal laškovně „ihaha,“ ale dívaly se na něj, jak na blbce. Nakonec na to ovšem přišel. Sbalte ji přes její pracovní povinnosti.

Nahlašte ztrátu kola

Seznámit se s policistkou je prakticky velmi snadné. Většina mužů a žen zákona musí trávit spoustu času na služebnách administrativní prací. Zjistěte, na jaké služebně se vyskytuje a zajděte tam nahlásit nějaký nedůležitý přečin. Například, že vám ukradli kolo či nootebook. Sveďte to na obvyklé podezřelé….

Oslovte jí na facebooku

Poté, co dotyčnou zkontaktujete, oslovte jí přes facebook či jinou sociální síť. Vymyslete si nějakou záminku. Stále jí vykejte, ale postupně to přenášejte do osobní roviny. Pozvěte jí na rande

Chovejte se k ní jako k ženě

Až ji dostanete na schůzku jste blízko cíle. Uvidíte jí bez uniformy a pokud to nezvořete, tak brzy i bez kalhotek. Většina policistek má tu smůlu, že se k nim lidé ve službě chovají buď jako debilové, nebo jako k úřednímu orgánu, kterému vykají. A proto je doslova nadržené na to, aby je někdo vnímal jako ženu. Jako krásnou ženu. Se vším všudy. Včetně její frndy.

Na práci se klidně vyptávejte, ale dávejte jí najevo, že vám jde hlavně o ni, jako o ženu. Po pár větách se jí zeptejte jestli jí můžete tykat, protože vám jde koneckonců taky jen o jeden její orgán. To jí ale hned neříkejte. Pokud uděláte vše, jak máte, bude česká madam Lescautová již brzy hekat ve vaší posteli a pokud máte vůči policii averzi, garantujeme vám, že si to užijete a ona koneckonců taky.

Jenom bacha. Náš reportér naivně dotyčné prozradil, že byla součástí našeho výzkumu a celá operace jejího sbalení byla krok od kroku plánovaná. Od té doby nachází pravidelně na svém autě botičku.

Mrkněte se v galerii na nejžhavější policistky ze všech kontinentů, kvůli kterým by jste si sundali roušku a nechali se zatknout

Předchozí díly: Jak na frndy: Zaručený tip, jak sbalit ezoteričky