Nejdražší restaurace Česka na prodej. Tyto stojí přes 30 milionů

Ty nejdražší restaurace v České republice přijdou na desítky milionů. Podívejte se, které jsou momentálně na prodej.

Pojďme se podívat na ty vůbec nejdražší restaurace, které jsou na trhu momentálně k mání. Překvapivě je nenajdete v Praze, ale v Rožnově pod Radhoštěm či Karlových Varech.

Nejdražší restaurace na Moravě – Dvoupatrová stylová restaurace v Rožnově

Stylová restaurace je součástí Společenského domu a tvoří jeho polovinu. Je koncipována v tradičním valašském duchu a její interiér originálně navrhli architekti, kteří zohlednili rekreačně turistický ráz města. Ve obou podlažích návštěvníci najdou příjemné posezení , přičemž ve druhém patře se nachází salónek.

Ve druhé polovině objektu se nachází sál využívaný pro kulturní akce. V areálu se nachází také altánek sloužící jako venkovní bar s posezením. Cena? Necelých 36 milionů Kč.

Restaurace Společenský dům v Rožnově pod Radhoštěm za 38 000 000 Kč I Remax

Nová restaurace v srdci Karlových Varů

Největším lákadlem novostavby Rýnského dvoru, jehož součástí je i restaurace je jeho lukrativní poloha. Nachází se totiž přímo v srdci lázní, na dohled od divadla i proslulého hotelu Pupp. Restaurační zařízení má kapacitu 70 hostů, zázemí pro personál se nachází v jiném patře a vybavení odpovídá lázeňskému duchu, kdy důraz je kladen na okázalou eleganci a pořídit si jej můžete za necelých 31 milionů Kč.

Restaurace na Divadelním náměstí v Karlových Varech za 30 900 000 Kč je součástí komplexu Rýnský dvůr I TOUT-PUISSANT ALMAZ

Nejdražší restaurace v Praze – Bar v centru

Mezi nejdražší prodávané restaurace se řadí i zavedený Gin and Tonic Club v centru Prahy. V podniku se kromě restaurace a baru o kapacitě 120 míst nachází i soukromý salónek a prostorná terasa umístěná do vnitrobloku. Současná cena 25 milionů Kč je o více než 7 milionů zlevněná oproti původním požadavkům.

Restaurace a bar mají unikátní koncept na míchané drinky. Tento koncept je ovšem chráněn ochranou známkou a nový majitel jej bude muset odkoupit.

Snímky unikátního baru i ostatních nejdražších restaurací na prodej naleznete v galerii