Nejdivnější služba světa. Pronájem tlouštíka na zvýšení sebevědomí

Připadáte si tlustí jako autor tohoto zásadního textu? Pokud vážíte pod 100 kilogramů, můžete si pronajmout, člověka vedle něhož budete vypadat hubeněji. Akorát se musíte připravit, že se vám to trochu prodraží. Agentura zprostředkovávající pronájem tlouštíků působí totiž v Japonsku.

Nejdivnější, ale rozhodně ne nevyužívaná. V Japonsku mají módní firmy potíže najít modely a modelky na nichž by se dalo nafotit oblečení v nadměrných velikostech. S tím se potýkal i podnikavec zaměřující se na prodej oblečení pro obézní lidi. Založil si tedy vlastní talentovou agenturu, která vhodné tlouštíky zaštiťovala. A nápad se dále rozvíjel. Za necelých 400 Kč na hodinu si z nabídky cca 130 tlouštíků může vybrat každý a dělat si s ním, co chce. Tedy samozřejmě s výjimkou sexuálních, nezákonných či ponižujících služeb.

Nejdivnější služby využívají lidé, kteří chtějí vypadat hubenější

Zájem je obrovský. Nejenom ze strany zájemců o pronájem, ale i ze strany samotných tlouštíků. Samotná agentura tedy přistoupila ke zpřísnění pravidel pro jejich nábor a v současnosti akceptuje jen zájemce vážící minimálně 100 kilogramů. V nabídce služby DEBUcari se najdou i takoví, jejichž váha překročila hranici 150 kilogramů. Podmínkou je také pozitivní přístup k vlastní váze.

U každého z modelů si zájemce najde jeho přesnou výšku a váhu, ale i zájmu, či speciálních dovedností. Někteří nabízí konzultace ohledně zdraví, jídla nebo práce, jiní pomůžou se stěhováním, zajdou s vámi na jídlo, do posilovny, či se vám pokusí zvednout sebevědomí. Peníze, které za tlouštíka zaplatíte, jdou pouze jemu, firma si bere provizi jen od firem, které obézní využívají například k focení či natáčení reklam.

Služby prý nejvíce využívají lidé, kteří shání oblečení v nadměrné velikosti pro svého kamaráda, či lidé kteří chtějí na fotce vedle tlouštíka vypadat hubenější.

Podobné články

Císařovna Sissi mlátila služebnictvo a za panenství si nechala dobře zaplatit