Jak na trojku? Vynechte z ní partnerku a další zaručené tipy

Tato cudná dívka ví, jak na ezoreričky
Nejčastější sexuální fantazie. Sní o ní téměř 90 procent mužů. V reálu jí ale vyzkouší ve svém životě jen necelá třetina populace. Zaručené tipy, jak zažít trojku.

Na internetu se čas od času objevují zasvěcené rady o tom, jak na trojku. Většinou jsou bohužel psány redaktorkami, které mají s trojkou evidentně mizivé zkušenosti s výjimkou pravidelné denní kombinace polévka, hlavní jídlo, moučník. Redakce Vlom.cz proto vyzpovídala lidi, kteří s ní mají bohaté zkušenosti. A některé jejich tipy možná překvapí.

Podle mnoha průzkumů je sex ve třech lidech zdaleka nejčastější sexuální fantazií. Sní o něm aspoň občas přes 80 procent lidí (mnohem více muži než ženy), reálně jej ale zažije pouze necelá třetina. Přičemž otevřenost k reálnému zážitku stoupá s věkem.

Jak na trojku

V zásadě existuje několik variant v závislosti na tom, zda jste muž nebo žena, jestli jste singl, jaká je vaše sexuální orientace a pokud máte partnera, jak se k věci staví on. Takže si probereme všechny možné kombinace hezky popořádku.

  • pokud jste homosexuální orientace a jste bez partnera, či je partner/ka sexu ve třech též otevřený, neměli byste mít s realizací problém. Internetový i veřejný sektor je plný vhodných míst k seznámení a byť se poměry mění a zdaleka to neplatí o všech párech, stále platí, že že vtahy zejména v gay komunitě jsou často volněji definované. Pokud tedy máte o trojku zájem, vždy na někoho vhodného narazíte.

Chci trojku s mužem a jsem samotná žena

  • pokud jste samotná žena a máte zájem o trojku, v níž bude minimálně jeden muž bude pro vás nejsnazší (a nejbezpečnější), pokud ji chcete zažít s mužem a ženou. Párů, které pro zpestření sexuálního života hledají dívku/ženu do trojky je na seznamkách plno a můžete proto být i náročnější ve svém výběru podle toho, co se vám líbí, i jaké praktiky vás nejvíce lákají.
  • pokud jste samotná žena a chcete zažít trojku s dvěma muži, je nejbezpečnější variantou přemluvit k ní dva kamarády. Ne každá má ale to štěstí, aby byli k dispozici, případně nechce ohrozit přátelské vztahy. Pak je tou nejbezpečnější možností navštívíte swingers party. Ve skupině vícero lidí budete mít snazší volbu a také mnohem větší jistotu, že praktiky ke kterým dojde budou konsenzuální. Eliminovat riziko nepříjemného setkání se známými můžete eliminovat tím, že si vyberete swingers party, co nejdál od vašeho domova.

Chci trojku s ženou a jsem samotný muž

  • Tady je to poměrně jednoduché. Pokud chcete zadarmo sex se dvěma ženami, aniž by některá z nich byla vaší partnerkou, musíte být buď mimořádně charismatický, atraktivní nebo mít moc (jedno z největších afrodiziak).
  • Pokud ani jedním z těchto benefitů na rozdíl od členů redakce Vlom.cz nedisponujete, stále si za trojku můžete zaplatit. Většina privátů i escortů tuto službu nabízí.
  • Pokud naopak toužíte po trojce s mužem a ženou, je vaše pozice o něco snazší. Ač je to k nevíře, najde se spousta mužů, které vzrušuje pohled na jejich partnerku, jak podrží někomu dalšímu. Každá kvalitnější seznamka je takových nabídek plná. Nicméně platí, že poptávka vysoce převyšuje nabídku. I zde se ovšem najdou komerční nabídky.

Chci trojku a partner/ka ji nechce

Platí, že ve vztahu by měl panovat konsenzus na sexuálním životě. Pokud ve své touze po trojce zůstáváte sami, nemá cenu do ní partnera nutit. Buď můžete zůstat u sebeuspokojování jako dosud, nebo využít návod výše a partnera z realizace svých představ taktně a ve vší diskrétnosti vynechat

Mohlo by vás zajímat

Na čem vyrůstal Lenin? Prohlédněte si pohlednice nahotinek carského Ruska

Prohlédněte si proslulé vídeňské prostitutky z Grabenu na prvních černobílých snímcích