Nejdražší hotelový pokoj na světě. Připravte si na noc více než 2 miliony

Nejdražší hotelový pokoj ve kterém jedna noc vyjde na více než 2,5 milionu Kč najdete v Las Vegas. Jeho hlavní chloubou je skutečnost, že jej navrhoval Damien Hirst.

Empathy Suite, známý jako nejdražší hotelový pokoj na světě, se nachází v rezortu Palms Casino Resort v Las Vegas a noc v něm vás přijde na 100 tisíc amerických dolarů. Tedy na více než dva miliony Kč. Minimálně si přitom musíte rezervovat noc dvě. Víkend vás tak přijde na zhruba 2,5 milionu Kč. Rezervovat pobyt můžete po výplatě zde

Co ta své peníze dostanete? Dvoupodlažní apartmá, které se nachází ve 34. patře hotelu, bylo navrženo renomovaným britským umělcem Damienem Hirstem. Ten je v současnosti považován za nejúspěšnějšího (minimálně komerčně) současného umělce na světě. Apartmán obsahuje několik jeho známých děl, včetně legendárních žraloků tygřích naložených do formaldehydu.

Nejdražší hotelový pokoj světa nabízí dvě ložnice, venkovní bazén s výhledem na bulvár Las Vegas Strip, masážní místnosti, solnou relaxační místnost, posilovnu či dvě hlavní koupelny z luxusního mramoru. Součástí prostor, které pojmou až 50 lidí je taky místnost s diamanty.

Podobný článek: Tyto byty v zahraničí jsou k mání za desítky milionů i za pár kaček