Nejdražší restaurace v Praze: Kam jít prožrat výplatu

Nejražší restaurace v Praze - Terasa u Zlaté studně nabízí krásné výhledy I Terasa u Zlaté studně
Na kilový steak do La Casa Argentina, na kaviár do Oyster baru, na polévku do Terasy u Zlaté studně. Projděte si pražské restaurace, v nichž musíte mít buď plnou peněženku nebo rychlé nohy.

Covidová lež zavřela nejen lidi, ale i spoustu kvalitních restaurací, do nichž si naše redakce pravidelně ráda chodila odpočinout od náročné práce. V současnosti se již větší část restaurací otevřela, přesto musely nejdražší restaurace v Praze kvůli chybějící zahraniční klientele trochu omezit nabídku. Přesto i v současné době dá draze najíst.

OBLÍBENÉ ČLÁNKY: Kateřina Jacques nahá: Zcela se svlékla ve Stromovce a ukázala vše

Nejdražší restaurace – Polévka v Terasa u Zlaté studně

Restaurace Terasa u Zlaté studně proslulého šéfkuchaře Pavla Sapíka patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co může po kulinářská Praha nabídnout. Tomu odpovídají i ceny. Restaurace se právem řadí mezi nejdražší restaurace v Praze. Jako předkrm si můžete dát Tartar z tuňáka s s Taramou, černým kaviárem Ossetra, křepelčím vejcem a salátkem z lišek za 750 kč. Polévka z říčních raků vyjde na 420 Kč a na humra s grilovanou chobotnicí si připravte 1750 Kč.

Nejdražší restaurace v Praze – kaviár

Pokud dostanete chuť zobnout si kaviáru a nemusíte hledět na korunu, nabízí se mimo jiné dvě možnosti. Jak Oyster bar, tak Kampa park patří mezi nejdražší restaurace v Praze. Obě restaurace jsou postavené na rybách a mořských plodech a kaviár v jejich nabídce nechybí.

OBLÍBENÉ ČLÁNKY: Aktuální Street Views. Podívejte se na další žhavé holky, které šmírovaly kamery Google

Oyster bar nabízí kaviár z nejvzácnějšího a nejdražšího druhu jesetera. Desetigramová porce kaviáru Beluga vyjde na 3 395 Kč, levnější variantou je kaviár Ossetra v Kampa parku. Třicetigramová porce při níž si užijete výhledy na Karlův most či Čertovku vyjde na 2 950 Kč. Takže vlastně za hubičku.

Kam na maso do nejluxusnější restaurace v Praze

Pokud máte chuť na maso, tak po dlouhá léta byla nejdražší volbou v Praze La Casa Argentina. Steak z masa wagyu vyšel na 4 800 korun za porci 300 gramů. V současnosti si zde můžete dopřát mimo jiné Mignon z prémiového hovězího US Prime, který vyjde na 1690 Kč za 300 gramovou granáž nebo kilový steak Dry Aged Tomahawk za 3 550 Kč. Všechna masa se připravují na argentinském grilu Parrilla.

Milovníci burgerů dají přednost George Prime Burgeru. Burgery jsou dělány z masa plemene Angus a dalších prvotřídních surovin, čemuž odpovídá i cena. Nejdražší burger v pravidelné nabídce vyjde na 425 Kč. Je v něm grilované mleté hovězí, v másle pošírovaný kanadský humr a podomácky vyrobená estragonová zabaglione omáčka.

👉Kateřina Jacques nahá: Zcela se svlékla ve Stromovce a ukázala vše

👉Nazí cyklisté: Podívejte se na fotky z nudistické World Naked Bike Ride

MRKNĚTE I NA NAŠE TOP ČLÁNKY: