Budoucí ministryně obrany Černochová krutě setřela majora, který jí poslal k plotně

Do Jany Černochové, která se má stát ministryní obrany, se nevybíravě pustil údajný major v záloze. V emailu plném nesmyslů a gramatických chyb jí poslal k plotně. A to neměl dělat.

Na hrubý pytel, hrubá záplata. O pravdivosti tohoto přísloví se mohl přesvědčit člověk, který se emailem nevybíravě opřel do starostky Prahy 2. Budoucí ministryně obrany Černochová si z něj pak udělala na svém twiterovém účtu srandu před celým národem.

Budoucí ministryně obrany Černochová prý patří k plotně

„Nezlobte se, že Vás jako major v záloze budu oslovovat jako soudružka: 8% vítětné strany pětidemolice. Nicméně chtěl, bych se zeptat, zda li víte něco podrobnějšího o ministerstvu války, víte taková funkce vyžaduje mnoho vědomostí, to není o tom vystřelit si párkrát ze vzduchovky a víte alespoň , kde jsou 4 světové strany,“ začal v emailu plném gramatických chyb a nesmyslných termínu údajný major v záloze zpochybňovat připravenost Černochové řídit neexistující ministerstvo války.

„Jste po vzoru Vlastičky Parkanové ochotna zapět nějakou údernickou píseň a taktéž posloužit jako bílý kůň, protentokrát Peťu Pěšinku, však ten by nákupy zbraní ošetřil podobně, jako koko.í hlava Kalousek,“ pokračoval ve zmatených útocích.

Na závěr pak poslal Černochovou k plotně: „Víte, v mém případě a nejsem sám, kdybych byl aktivní voják, tak bych vaše rozkazy zcela jistě ignoroval, neb jste další ze sebestředných husiček, která patří k plotně a ne, jako ministryně obrany a už vůbec ne armády.“

Černochová jej pozvala na oběd

Budoucí ministryně obrany Černochová na tyto útoky odpověděla vtipně na twitteru. „Já tyhle šovinistické záklaďáky miluju. Česky se to nenaučilo ani na té vojně, ale rádo by mě to vidělo u plotny,“ začala s nevychovancem účtovat Černochová a následně jej pozvala na Den válečných veteránů, jehož součástí bude i supermoderní vojenská polní kuchyně.

Tak pokud bude mít údajný major odvahu, může se mu nakonec jeho přání vidět Černochovou u plotny i splnit.