Google Street View: Podívejte se na ty nejžhavější holky z ulic a pláží světa

Google street view USA Fort Lauderdale
Google Street View již skoro15 let operuje v ulicích světa. Za tu dobu zachytil spoustu podivností a dívek v často značně obnažených rolích. To nejzajímavější za celou dobu existence najdete v galerii

Google Street View začal vznikat v roce 2007. Od té doby putují jeho auta světem a z výšky 2,5 metru snímají každých 10 metrů své okolí. Vznikají tak panoramatické pohledy, které mají sloužit k lepší orientaci na mapách. Samozřejmě, že za tu dobu zachytila služba i neskutečné množství bizarních situací.

Google Street View: Nejkrásnější dívky z celého světa

Opilé Rusky, holky jdoucí z koupaliště, prostitutky na ulicích, žhavé Italky na plážích, Brazilky v tangách. Podle frekvence snímků se skoro zdá, že řidiči aut se při projíždění ulicemi světových měst zaměřuji na ženy. Na krásné ženy. Na co nejvíce odhalené ženy. Výjimkou přitom nejsou ani snímky, jež je zachycují v poněkud lechtivých situacích.

Těžko říct, co je na tom pravdy. Každopádně snímky těch nejatraktivnějších dívek z celého světa, zachycených v často lechtivých situacích, naleznete v galerii

Google Street View a Košičan v popelnici

Samozřejmě, že kamery Google zachycují i jiné zajímavé věci z ulic. Často jsou zachyceny havárie, popíjení alkoholu, policejní zásahy a podobné záležitosti každodenního běžného života. Častými výjevy jsou muži močící na ulici. V případě našich východních sousedů ze Slovenska si kamery již několikrát všimli výjevů z vyloučených lokalit. Ať již jde o romské osady či Košičana na nákupech v popelnici, i tyto výjevy si můžete prohlédnout v naší velké galerii.