Nejhorší záchody na světě. Toalety na kterých se neskutečně vyřádili

Záchody patří k nejdůležitějším místům v domě. Bohužel, někdy to ne zcela vyjde. Toalety v naší galerii navštívit opravdu nechcete.

Někdo má chvilky strávené na místech, kam i císař pán chodil pěšky rád, jiný na nich tráví jen nejnutnější množství času. Jen málokdo, by si pro konání potřeby však vybral záchody z následujícího výběru.

Záchody, na kterých trůnit nechcete

Důvody jsou různé a vy si je můžete prohlédnout v galerii, která ukazuje výběr z těch nejdivnějších toalet světa. Některé z nich museli plánovat snad jen úchylní exhibicionisté. Představte si, že trůníte na míse a díváte se na další lidi, kteří dělají totéž. Či snad, že máte záchod přímo vedle kuchyňské linky. Nechutné, že?

Chuťovkou jsou rovněž záchody postavené z úsporných důvodů přímo ve sprchovém koutě, či za skleněnými rámy. Konstrukčních vad, kdy designeři zapomněli na toaletní papír, či jeho dostatek řeší neotřelým způsobem uvidíte na následujících snímcích ostatně dost sami.

Podívejte se na toalety hrůzy v následující galerii

Pokud vás nejdivnější záchody světa zaujaly, možná vás zaujme i rostoucí vesnice Milionářů za Prahou. Buďte si jistí, že takové toalety v nich nenajdete.

Pokud byste chtěli trůnit v nejdražším hotelovém pokoji na světě. Připravte si dva miliony Kč. Na noc.

To moravský Japonec Okamura trůní na vlastním. Takto vypadá jeho vila Okamura.