Nahý úklid ve světě a v Čechách. Kolik stojí?

V Austrálii pořídíte úklid Vašeho domova od dívky v negližé již od 2000 Kč I LCC
Zajistit vánoční či velikonoční úklid během partnerčiny nepřítomnosti potěší každou ženu. Na kolik přijde nahý úklid u nás a v zahraničí?

Naše mezinárodní redakce složena ze samých feministů považuje péči o pohodlí svých přítelkyň a partnerek za zcela samozřejmou. Díky tomu můžeme porovnávat, na kolik přijde nahý úklid v nepřítomnosti manželky u nás, v Německu, ve Velké Británii i daleké Austrálii.

V Austrálii vám v negližé uklidí, umyjí auto i vyplejí záhonek

Nahý úklid u protinožců je sice o něco dražší než jsou našinci zvyklí, na druhou stránku je škála nabízených služeb opravdu pestrá. V nabídce je klasický úklid domácnosti, úklid po párty, umývání nádobí, umytí auta či dokonce zahradní práce. Ceník se liší v závislosti na tom, zda je vybraná dívka v negližé, v sexy kostýmu či pro fajnšmekry zcela nahá.

Startovní taxy začínají přibližně na dvou tisících korunách na hodinu a zvyšují se s tím, jak se snižuje počet hadříků na těle uklízečky.

Nahý vánoční úklid se vám v západní Evropě prodraží

Poněkud blíže našim končinám směrem na západ jsou ceny o něco vyšší než v Británii. Nahý úklid domácnosti přijde v Británii na necelé tři tisíce Kč, v Německu pak dokonce na tři a půl tisíce. Úklid ve spodním prádle je pak levnější zhruba o třetinu. Tak jako u klasického úklidu se podle největší britské agentury The Naked Cleaning Company ceny zvyšují v období velkých svátků. Vánoční či velikonoční úklid se vám tedy i ve společnosti spoře oděných uklízeček prodraží.

Výhodou úklidu pod zahraničními agenturami je pevná cena a záruka dodržování pravidel. Dotyky jsou zcela zakázané a úklid probíhá v obvyklé pracovní době. Za víkendové služby jsou pochopitelně příplatky

👉Kateřina Jacques nahá: Zcela se svlékla ve Stromovce a ukázala vše

👉Nazí cyklisté: Podívejte se na fotky z nudistické World Naked Bike Ride

Nahý úklid v ČR je doménou obšourníků a vykořisťovatelů

V Čechách je v tomto ohledu situace tristní. Agentura, která by se plně specializovala na nahý úklid zcela chybí. Této situace tak zneužívají podnikavci, které ženám v nouzi nabízejí úklid za směšných pár korun. Záruky bezpečí a seriózního chování klientů, pak bohužel nejsou žádné.

Snad se tedy i u nás brzy najde společnost, která vyplní díru na trhu a umožní českým mužům dopřát svým partnerkám nejen v období Velikonoc oddech a zajistí úklid domácnosti v jejich nepřítomnosti.