To nejlepší z Google Street View: Nadržení ruští vojáci, nachytané dvojice i kopáč kasička

Google street View I LCC
Kamery Google Street View nasnímaly tisíce vtipných snímků. Ty nejzábavnější si prohlédněte v galerii.

Internetový magazín Streetviewforfun sestavil žebříček nejoblíbenějších snímků pořízených kamerami Google. Nechybí mezi nimi dvojice souložící přímo na ulici, provozovatelky nejstaršího řemesla při práci a mnoho dalšího

Nadržení ruští vojáci na procházce

Nás v redakci mimořádně pobavil například snímek zachycující ruské vojáky při pochodu přes most. Kolem kráčející dívka nenechává nikoho z nich lhostejným a jejich spontánní vlevo hleď, je možná méně organizované, než při vojenské přehlídce, ale mnohem upřímnější.

Za více než 15 let, zaznamenaly kamery také mnoho dvojicí přichycených při souložení přímo na ulici, prostitutky při práci, či lidí, lezoucích do popelnic ve snaze ukořistit, to , co jiní vyhodily. Do toho opilci, lidé, kteří při práci ukazují svou kasičku, nejrůznější podivíni a spousta dalšího. Nechybí samozřejmě ani snímky z Česka či Slovenska.

Podívejte se na nejzábavnější snímky z Goggle Street View

Google Street View vznikl v roce 2007. Od té doby putují flotily aut nepřetržitě světem a snímají z výšky 2,5 metru cokoliv každých 10 metrů. Vznikají tak panoramatické pohledy, které mají sloužit k lepší orientaci na mapách. Samozřejmě, že za tu dobu zachytila služba i neskutečné množství bizarních situací.