Putin je mrtev!? Po internetu se šíří tato divná fotka. Hrozí Praze jaderná odveta?

Posmrtná maska Vladimíra Putina vytvořená programem umělé inteligence Midjourney I LCC
Putin je mrtev. Taková informace začala kolovat po světovém internetu v souvislosti s fotem jeho údajné posmrtné masky. Informaci nepřímo potvrdil i vysoce postavený ruský agent z okolí prezidenta Miloše Zemana.

Šok z vyhlášení ruské mobilizace vystřídala v pátek těsně po dvanácté hodině informace lavinovitě se šířící po internetu. Putin je mrtev hlásá příspěvek na ruské sociální síti VKontakte, která je známá svým úzkým napojením na Kreml. Informaci má dokazovat posmrtná maska Putina, kterou krátce po jeho smrti nechal pořídit jeho věrný spojenec Ramzan Kadyrov.

Ten se zároveň hodlá v nejbližších hodinách prohlásit za jeho nástupce. Podle zdrojů z okolí mrtvého prezidenta měl přitom sám Kadyrov mít prsty v jeho náhlé smrti. Podle neoficiálních informací nezávislé ukrajinské agentury PALJANYCJA měl být Putin zavražděn speciálně vycvičenými hráči národního ruského sportu Gorodky. „Dostal koulí do hlavy,“ podělila se o své zdroje známá česká věštkyně kazašského původu Džamila Shchlegol s tím, že mrtvé Putinovo tělo bylo po sejmutí posmrtné masky odvezeno z Kremlu zakryté svetry.

Putin je mrtev? Co to znamená pro ČR jestli je to pravda?

Informaci věří i Putinův jmenovec a vysoce postavený ruský agent z okolí prezidenta Miloše Zemana VM. „Ruský velvyslanec mi zrušil dnes ve 13:30 náhle rezervaci na sobotní zabíjačku na mém srubu,“ s tím, že je to velmi nezvyklé, protože jak velvyslanec tak všech 98 ruských diplomatů tyto tradiční měsíční dýchánky zbožňuje. Na informaci o pozadí jeho údajného skonu reagoval zblednutím.

„Jestli je to tak, znamená to, že Kadyrov bude hledat viníky. Je možné, že z vraždy obviní Českou republiku. Konkrétně Markétu Pekarovou. Bude tvrdit, že Putina usvetrovala,“ sdělil Vlom.cz zasvěcený muž, který se za zdmi Kremlu pohybuje jako doma. Na otázku, zda hrozí Česku a jejím občanům v takovém případě odveta reagoval prudkým pokývnutím hlavou. Jak by taková odveta mohla vypadat naznačila ruská propagandistka Olga Skabejevová, podle níž mělo Rusko na západní Evropu zaútočit jadernými zbraněmi už dávno.

Situaci budeme nadále sledovat.

Tato zpráva je FAKE NEWS. Aspoň zatím.

Přečtěte si také, jak plán na odstranění Vladimíra Putina vlastně vznikl: Markéta Pekarová Adamová má velkolepý plán: Chystá se svetrovné!