Nejkrásnější poslankyně. Toto je 7 nejžhavějších krásek Parlamentu

Nejatraktivnější poslankyně ČR I koláž VLOM.cz
Toto jsou nejžhavější poslankyně českého Parlamentu. Víte, jaké mají přezdívky?

Poslankyně nově zvoleného parlamentu jsou zvoleny a v naší redakci jsme pro změnu pečlivě zvolily, které z nich si zaslouží prestižní titul „Nejatraktivnější holka“ za jednotlivé stáje. A nebylo to vůbec lehké.

Poslankyně za ODS Eva Decroix: Pořádně napumpovaná domina

Kráska z řad vítězné ODS Eva Decroix se podle vlastních slov dovede pořádně napumpovat z pohledu na vinice, uvědomuje si, že je bílá a bojí se v arabských čtvrtích. Vlastně vcelku sympatická žába i když mimo sezení ve sněmovní žvanírně se živí jako úspěšná advokátka. A znáte to. Víte, co je loď plná advokátů jdoucí ke dnu? Dobrý začátek! Každopádně pokud bychom pluli kolem, Evu bychom vytáhli. I když na jedné z fotek, které si můžete prohlédnout na konci článku v galerii, působí tak trochu jako domina. Úplně ji vidíme s bičíkem.

Eva Decroix – Člen ODS a advokát k tomu. To musí být dobrý člověk I ODS

Poslankyně za TOP 09: Maková panenka Markéta Pekarová

Nenechte se zmást. Markéta Pekarová sice působí tak trochu jako maková panenka na tripu, nicméně dokázala udržet svou stranu ve Sněmovně což se ještě před dvěma lety zdálo vskutku nadlidským úkolem. Maky, jak jí u nás v redakci laškovně říkáme (podle zkratky jména, či makové panenky, vyberte si sami), oslavila 2. října třicáté sedmé narozeniny, čímž jí opožděně gratulujeme.

Markéta působí tak trochu jako maková panenka na tripu I psp

Máří Magdaléna z Vysočiny Marie Jílková (KDU)

Řekněme si narovinu, že poslanecké složení zástupců KDU plně odpovídá představám o konzervativní katolické straně. Klobásy hrají drtivou přesilovku a něžné pohlaví zastupují zkušené škeble. Přesto jsme jeden objev učinili. Marie Jílková (44) je z Vysočiny, dokáže vypěstovat brambory, podojit krávu i rozporcovat prase. V Parlamentu se jí bude hodit víc porcování medvěda, ale věříme, že i pro tuto disciplnu v sobě objeví nová zástupkyně lidu proslulý lidovecký talent.

Profilovka Marie I mariejilkova.cz
Profilovka Marie I mariejilkova.cz

Porno Popelka Lucie Šafránková z SPD

Okouzlující Lucie Šafránková žije v Brně, což mnohé vysvětluje a do Parlamentu se dostala za SPD, což vysvětluje ještě mnohem víc. Ve svých 34 letech vstupuje do druhého poslaneckého období. Naše srdce si získala již na startu toho prvního, kdy na světlo vyplavalo video s lascivním tanečkem, jímž přesvědčuje potenciální klienty k objednání na akci.

PPoslankyně za SPD Lucie Šafránková I FB

Soptík v sukních: Michaela Opltová má aktivní denní život

Úspěšná starostka Kozojed je v obci, jíž železnou rukou vládne již třetí období, také dobrovolnou hasičkou. Krom toho se věnuje cyklistice, tanci, sjezdovým a běžeckým lyžím, in-line bruslím, motoristickým sportům a jízdě na motorce. Je to tedy hodně aktivní denní tvor. Otázkou je, jak je na tom v noci. Ve svých 36 letech je svobodná a bezdětná. Získá její „srdce“ některý z proslulých parlamentních predátorů?

Poslankyně za STAN Michaela Opltová žije ve dne aktivním životem I pirati
Poslankyně za STAN Michaela Opltová žije ve dne aktivním životem I pirati

Poslankyně za Piráty: Klára Kocmanová ráda jezdi na koni

Díky skvělému programu, geniální volební kampani a skvělé taktice spojení se STANem získali Piráti celé čtyři fantastické mandáty. Gratulujeme! Jeden z nich získala i sličná Klára Kocmanová (29). Kláře dělá dobře jízda na koni, ráda čte, vaří, fotografuje, a hraje na baskytaru. Pirátská Lady Godiva sní o tom, že se naši i světoví lídři budou chovat odpovědně a půjdou všem lidem příkladem. Ach. Po tváři se nám skoulela slza dojetí.

Poslankyně za Piráty Klára Kocmanová I LCC
Pirátská Lady Godiva Klára Kocmanová I LCC

Poslankyně za ANO Alena Schillerová: Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi…

Kandidovat za ANO mělo dvě zásadní podmínky. Kandidáti nesmí mluvit srozumitelněji než Andrej Babiš a nesmí být hezčí než Alena Schillerová. Bylo to těžké, tak těžké. Ale nakonec se složit kandidátky podařilo a usměvavá Alenka z říše divů se opět podívá do Poslanecké sněmovny. Tentokrát bude, jak se ostatně na Alenku z říše divů sluší za zrcadlem, protože do vlády se navzdory zázrakům, které minulé volební období předváděla, vzhledem k výsledkům voleb nejspíš nepodívá.

Poslankyně za hnutí ANO Alenka z říše divů Schillerová

Podívejte se na nejpůvabnější poslankyně v galerii

Líbí se vám naše volba? Pokud jste našli jiné krásky, řekněte nám to na naší fb stránce VLOM.cz