Holubi neexistují: Letky umělých holubích dronů špehují obyvatele! Utajený vládní program podle šílené teorie

Holubdroni I LCC
Víte, jaký je rozdíl mezi Santou a holubem? Oba létají, oba poznají hodného člověka od špatného, ale jen Santa je skutečný. Holubi jsou totiž ve skutečnosti umělé létající drony, které tajně sledují obyvatele.

Holubi tak mají být podle stoupenců této šílené teorie součástí utajeného vládního programu, v rámci něhož kontrolují elity své občany. Bláznivé?

Holubi na baterky

Určitě. Každopádně této teorii věří dle odhadů až milion obyvatel planety. Samotná facebooková stránka pigeonsarentreals má téměř 30 tisíc sledujících. Nutno říct, že tato stránka je zčásti recesistická a zčásti podnikatelsky založená (autoři provozují eshop s merchem).

Prvotní myšlenkou, která stála za vznikem holubdroniho vládního spiknutí bylo právě poukázat na nesmyslnost konspiračních spiknutí.

Momentalně si však již žije vlastnim životem a mnozí konspirátoři ji přijali za svou.

Důkazy o tom, že holubi jsou umělé drony

Argumentace je přitom vskutku důmyslná. Podle stoupenců teorie holubdronů je důkazem to, že nikde nevidíte holubí mláďata. Ty však ve skutečnosti vylétají z hnízda až po 12 týdnech, kdy jsou již vizuálně podobní dospělým jedincům.

Nespornou výhodů holubdronů má být skutečnost, že mohou pracovat takřka ustavičně. Dobíjí se totiž sezením na drátech elektrického napětí. A pokud vás někdy trefil holubinec, tak vězte, že to je další mazaný plán vlády na utajení skutečné pravdy o holubech.

V určitých intervalech tyto drony vypouští uměle holubince. Dokonalá kamuflace, není liž pravda?

Podle stoupenců teorie existence holubronů jsou to umělé špionážní nástroje vlády pro sledování vastních obyvatel I LCC
Podle stoupenců teorie existence holubdronů jsou to umělé špionážní nástroje vlády pro sledování vůastních obyvatel I LCC

Na každém šprochu, pravdy trochu

Pravda ovšem je, že na holubech jako špionech něco je. Po tisíciletí je používaly armády jako užitečný zdroj předávání informací vzdálenějším jednotkám a samozřejmě nosili i informace od agentů operujících na nepřátelském území.

Během první světové války pak Francouzi testovali holuby na něž umístily kamerku k monitorování terénu.

Úžasné vlastnosti holubů

Mnozí lidí holuby nemají rádi. Jejich historie je s lidstvem ale spjatá už minimálně pět tisíc let. Až do novověku sloužili jako pošťáci. Dokáží se do svých holubníků vrátit i dva tisíce kilometrů. A to bez vizuálních či magnetických vodítek. Dokonce i tehdy, když jim během přenosů otáčeli vědci holubníky, takže by neměli vědět, jakým směrem se pohybují. Nikdo neví, jakým způsobem to dokáží.

Holubi se dokáží poznat v zrcadle, což kromě nich určitě umí jen delfíni, krkavci, sloni a druhy velkých opic. Mimo jiné se dokáží také naučit odlišit od sebe obrazy od Moneta či Picassa , či na základě zkušeností rozpoznat, jak by byly ve škole ohodnoceny dětské výtvarné práce. Skoro by se dalo říct, že u nich funguje jakési strojové učení. Jestli nakonec na té teorii o holubích dronech nebude něco pravdy…