Snídaně s Novou: Tyto 3 moderátorky se za své bujné vnady fakt nestydí!

Iveta Kořínková ze Snídaně s Novou se ukazuje bez podprsenky ráda a často I LCC
Snídaně s Novou brzy oslaví třetí kulaté výročí. Prošlo jí řada krásek, které se nebojí jít z kůží na trh. S holou kůži.

Snídaně s Novou se od září oficiálně jmenuje již jen „Snídaně.“ Za téměř 30 let existence jí přošly desítky moderátorek a moderátorů. Někteří z nich, neměli s prezentací svých předností problém i mimo rámec slavného pořadu.

Snídaně s Novou: Bývalá moderátorka Aichmajerová už jako Decastelo se vystavuje ráda

Je to již skoro dvacet let, co mladičká Eva Aichmajerová nastoupila do Snídaně s Novou. Již jako Eva Decastelo obšťastňuje své příznivce na sociálních sítích velmi vkusnými fotkami, na nichž zahaluje velmi málo. Nutno říct, že i přes její notně pokročilý věk vypadá pořád skvěle.

Nahá Eva Decastelo vyrazila všem dech I LCC
Nahá Eva Decastelo vyrazila všem dech I LCC

Marta Dřímal Ondráčkova: Kojení syna před fotoaparátem

Ostravská kráska Marta Ondráčková Dřímal má čtyřicítku již taky na krku. Bývalá moderátorka Snídaně s Novou přivedla na svět v srpnu 2022 své druhé dítě. U domácího porodu nemohl chybět ani její manžel Jakub a prvorozená Sophie tak získala mladší sestřičku.

Právě se Sophií se Marta neváhá fotit během kojení. A nutno uznat, že vypadá i když je téměř ve věku gorilí babičky Kamby pořád k světu.

Marta Dřímal Ondráčková ze Snídaně s Novou nahá kojila dceru I LCC
Marta Dřímal Ondráčková ze Snídaně nahá kojila dceru I LCC

Iveta Kořínková ze Snídaně má asi velké, ale bojí se je ukázat

Známou provokatérkou, která své tělo prezentuje jako obchodní atrikl na svém instagramu je i bývalá hvězda Novy Iveta Kořínková.

Během dovolené se ráda a často fotí bez horního dílu plavek. Slintalové však mají smůlu. Buď je otočená zády nebo je skrývá ve svých dlaních. Nutno říct, že zrovna nepřetékají.

Iveta Kořínková ze Snídaně s Novou se ukazuje bez podprsenky ráda a často I LCC
Iveta Kořínková ze Snídaně s Novou se ukazuje bez podprsenky ráda a často I LCC

Nejslavnější tváře pořadu

Pořas oslaví 7. února 2024 již třicet let. Patří mezi nejstarší televizní pořady vysílané nepřetržitě v Evropě. Ve vlajkové lodi televizní stanice a v moderování se vystřídala řada osobností.

Patří mezi ně například Nikola Čechová, Gabriela Partyšová , Iveta Kořínková, Slávek Boura a Markéta Mayerová, Dalibor Gondík a Adéla Gondíková, Kateřina Hrachovcová, či Eva Decastelo a Lucie Výborná.