Mezinárodní astronomická unie změní po schůzi s Babišem názvy planet. Jak se budou jmenovat?

Mezinárodní astronomická unie se zastala Andreje Babiše. Systém planet a jejich názvů je prý zbytečně složitý a má se změnit. Comeback slaví Pluto.

Mezinárodní astronomická unie ústy své předsedkyně Debra Meloy Elmegreen informaci potvrdila. „Po shlédnutí pořadu v němž zlotřilý a zmanipulovaný dav dětí ponižoval nebohého muže v důchodovém věku, zákeřnými otázkami, rozhodli jsme se ihned jednat,“ uvedla Elmegreen s tím, že počet a názvy planet se změní oficiálně k 1.4.2023 po poradě českým prezidentským kandidátem Andrejem Babišem, který se vyklubal z onoho nebohého důchodce.

Mezinárodní astronomická unie a Babiš vrátili Pluto na planetární oblohu

Radost budou mít příznivci Pluta, která byla přitom astronomy ze seznamu planet vyškrtnuta teprve v roce 2006. Nyní slaví díky Babišovi comeback na planetární oblohu. Mnohé další planety, ale zmizí, nebo minimálně změní název. Nové názvy planet tedy nově budou Měsíc, Mars, Pluto, Saturn, Slunce a Ježíš-Maria. Právě u poslední nové planety došlo k odbornému sporu, zda se bude jednat o dvě planety Ježíš a Maria, nebo o jednu planetu s názvem Ježíš-Maria. Andrej Babiš, nakonec trval, aby se jednalo o jednu jedinou planetu.

„Počet planet zastropovala Fialova hrůzovláda zbytečně vysoko. V Maďarsku jich je mnohem méně,“ trval na co nejnižším počtu planet Babiš. Mezinárodní astronomická unie se mu rozhodla nakonec vyhovět. Které planety konkrétně budou úplně ze seznamu vyškrtnuty, které přejmenovány a jak se změní názvy ostatních vesmírných těles v naší galaxii se má teprve rozhodnout. Planeta Země ovšem díky Babišovi a astronomům však definitivně k 1.4. 2023 přestane oficiálně existovat.

Tato zpráva je FAKE NEWS. Aspoň zatím.

Přečtěte si i další FAKE NEWS VLOM.cz ZDE