Nejdivnější fotky z ruských svateb. V hlavní roli chlast a nevkus

Ruská svatba to je pojem. Zapomeňte na české konzervativní romantično, Rusové to umí rozjet ve velkém.

Desítky litrů alkoholu, trocha toho erotična, žádné upejpání, hlasitá zábava, či bizarní montáže z Photoshopu. Ruská svatba může na našince působit někdy poněkud nevkusným dojmem, jedno se jí však upřít nedá. Všichni přítomní si jí užívají skutečně naplno. Podívejte se na nejdivnější fotky, které naleznete na ruských sociálních sítích.

Svéráz ruské svatby

Nepřekvapí, že vodka na ruské svatbě teče proudem a snad to částečně vysvětluje, proč značná část svatebních snímků ukazuje manželskou dvojici ne v zrovna důstojné pozici. Močení na veřejnosti, focení se s bezdomovci či laškování s projíždějícím vlakem. Nechybí samozřejmě ani snaha vypadat bohatší než, jaká je realita.

Kapitolou samu pro sebe jsou upravované fotografie. U nich se autoři opravdu vyřádili a jejich kreativita často doplněná notnou dávkou nevkusu se u nich projevuje v plné míře. Napadlo by vás třeba lézt na svatbě krávě do zadku, strefovat manžela kulečníkovými kouklemi do koulí, či utíkat před žralokem? Ale tak, hlavně, že se mají rádi. Nazývejme to radost ze života.

Podívejte se na nejdivnější fotky z ruských svateb do galerie