Manželky nacistů: Náruživá slovenská kráska milovala sex s muži i ženami. Zrádce národa Moravec jí zcela propadl

Emanuel Moravec byl legionářem, který bojoval za vznik Republiky, kterou o 20 let později zradil a stal se jedním z nejhorlivějších nacistů v Protektorátě. Jaká byla jeho třetí manželka?

Emanuel Moravec miloval ženy. Tedy vlastně dívky. První manželství s Helenou Bekovou se rozpadlo kvůli mileneckému poměru k mladičké Slovence Iloně Szondyové. S tou si téměř 40 letý Moravec začal, když jí bylo pouhých 17 let. Szondyová se očividně ze svého úspěchu u Moravce nepoučila a o pár let později jako služebnou přijala další mladičkou Slovenku. Jolanu Emmlerovou.

Netrvalo dlouho a Moravec kouzlu tehdy šestnáctileté Jolanky zcela propadl. Emmerová totiž disponovala dokonalou postavou, velkými ňadry a nezkrotným sexuálním apetitem. S Moravcem to uměla tak, že jí u něj procházely návštěvy podniků nevalné pověsti a bujaré večírky, které často končila v náručí mužů i žen. V roce 1942 si ji Emanuel Moravec vzal. A gestapo bylo s jejich manželství nadšeno.

Jolana měla být jejich spolupracovnicí a vzhledem k jejím kontaktům s vyššími vrstvami společenského i uměleckého tak získala cenou informátorku. To se ale již na Tisíciletou říši a tím i nad Emanuelem Moravcem začínaly stahovat mračna. Na konci války si vpálil kulku do hlavy, čímž se dozajista vyhnul popravě. Další osud Jolany je trochu záhadou. Tak jak rychle se v Praze objevila,. tak rychle z ní zmizela. Podle všeho se vrátila do rodných Michalovec.

Další díly – Manželky nacistů: Náruživá Lina vedla bouřlivý sexuální život s Heydrichovým souhlasem