Empiria 21: Superprestižní konference na Pražském hradě. Vstupenky za čtvrt milionu. O co jde?

Podnikatelský klub Empiria 21 pořádá ve čtvrtek 12. října na Pražském hradě exkluzivní konferenci s názvem Klíč komunikace. Na této akci se mají účastníci naučit tajemství úspěšné komunikace od odborníků z různých oborů, včetně hradní kancléřky Jany Vohralíkové a bývalého agenta FBI Joe Navarry. Jaká je cena vstupenek, kdo jsou další přednášející a co se na akci odehraje?

Empiria 21 je podnikatelský klub, který sdružuje úspěšné podnikatele, manažery a osobnosti z různých oblastí. Jeho cílem je poskytovat svým členům a hostům inspiraci, vzdělání, networking a zábavu. Empiria 21 pořádá pravidelné akce, jako jsou semináře, workshopy, kulaté stoly nebo VIP večery s hvězdami.

Jednou z největších akcí klubu je konference Klíč komunikace, která se koná 12. října na Pražském hradě. Tato konference je určena pro byznysmeny, kteří chtějí zlepšit své komunikační dovednosti a rozumět lidem, se kterými jednají. Na konferenci se mají účastníci setkat s odborníky z různých oborů, kteří jim odhalí tajemství řeči těla, neverbální komunikace, vyjednávání a řešení konfliktů.

Empiria 21: Budování kontaktů za čtvrt mega

Mezi hlavní lákadla konference patří přednáška hradní kancléřky Jany Vohralíkové, která se s pořadateli delší dobu zná. Vohralíková má mluvit o tom, jak komunikovat s osobnostmi a jak se vyrovnat s tlakem a stresovými situacemi. Dalším hvězdným hostem je Joe Navarra, bývalý agent FBI a expert na řeč těla.

PODÍVEJTE SE I NA DALŠÍ PODOBNÉ ČLÁNKY:

Kateřina Jacques nahá: Zcela se svlékla ve Stromovce a ukázala vše

Nazí cyklisté: Podívejte se na fotky z nudistické World Naked Bike Ride

Nudism: The Big Dictionary of Terms, History and Famous People Who Loved It

Navarra má naučit účastníky, jak číst v lidech jako agent FBI a jak použít řeč těla k dosažení svých cílů. Konference Klíč komunikace není levnou záležitostí. Podnikatelský klub Empiria 21 si pronajímá Rudolfovu galerii a Širokou chodbu od Správy Pražského hradu za 225 tisíc korun bez DPH. Na konferenci následně prodává vstupenky v hodnotách 17 tisíc (silver), 23 tisíc (gold), 30 tisíc (gold plus), 49 tisíc (VIP) a 228 tisíc korun (VIP diamond).

V ceně vstupenek jsou pak i jmenovka, psací potřeby, občerstvení, luxusní dárek nebo láhev vína.

PODÍVEJTE SE I NA DALŠÍ PODOBNÉ ČLÁNKY:

Kateřina Jacques nahá: Zcela se svlékla ve Stromovce a ukázala vše

Nazí cyklisté: Podívejte se na fotky z nudistické World Naked Bike Ride

Nudism: The Big Dictionary of Terms, History and Famous People Who Loved It