Unikátní záběry: Jak vypadal Putin, než zbohatl? Rozcuchané vlasy, nekvalitní větrovka…

Jak vypadal Putin v devadesátkách? Ještě předtím než vstoupil bývalý agent KGB do vysoké politiky? Podívejte se na unikátní snímky

Putin se již v devadesátkách stýkal s lidmi z vysoké politiky. Není divu. Jako prominentní agent sovětského režimu měl skvělé kontakty. Něco mu ovšem chybělo. Styl. Je to dobře vidět na nově publikovaném videu, které na chvíli uniklo na Youtube. Během několika málo minut bylo ovšem smazáno.

Jak vypadal Putin před tím, než vstoupil do vysoké politiky

Finský portál Yle zveřejnil video z 90. let, kdy byl budoucí vládce Ruska ještě jen pouhým náměstkem náměstkem petrohradského starosty Sobčaka. Na videu je vidět Putin, jak hraje pingpong, obědvá a rybaří ve finské vile. Má rozcuchané vlasy, špatnou větrovku a tričko bez rukávů.

Vtipkuje o tom, jak Sobčak ohlodává kosti. S ním je i jeho rodina – manželka Ljudmila a dcery. Putin na uniklém videu působí skromně, nemluví o ženách a životě a téměř nepije. Video bylo natočeno na prvního máje na ostrově Torsø společností Thomesto Group, která dovážela z Ruska dřevo. Zdroj videa není známý, na YouTube byl rychle smazán.

Podívejte se i na naše nejoblíbenější články:

Petr Fiala navštívil Otrokovice a bylo zle! Zastavil ho dav a padaly urážky i vyhrůžky

Nazí cyklisté: Podívejte se na fotky z nudistické World Naked Bike Ride

Nejkrásnější poslankyně. Toto je 7 nejžhavějších krásek Parlamentu