Preciado dostal trest i od Sparty: Zakážou mu Duplex

Angelo Preciado podruhé zklamal důvěru trenéra Priskeho a musel přijít přísný trest. Ten nejpřísnější. Zákaz vstupu do Duplexu.

Angelo Preciado se ohnal loktem po Bensonu Sakalovi a následovala samozřejmě červená karta. Sparta následně nedokázala ukopat výhru proti slabě hrající Mladé Boleslavi a v tabulce ligy se propadla na druhé místo za arcirivala Slavii. Preciado se přitom v tomto zápase vracel po třízápasovém trestu.

Právě proti Slavii přitom dostal taktéž červenou, za takřka totožnou situaci. Preciado musel dostat trest i od Sparty. V hlavní roli Duplex a jeho záchdoky.

Preciado = červená karta = dostane zákaz vstupu do Duplexu

„Je to samozřejmě nepřijatelné. Zvlášť poté, co se vrátil po trestu. Udělal špatné rozhodnutí a ublížil týmu,“ řekl trenér Brian Priske. A dodal, že situaci budou řešit interně.

Jak ale řešit opakované problémy možná nejtalentovanějšího hráče české ligy? Místo vyřazení z kádru přišlo se šalamounským řešením. Ekvádorci zakáže do konce sezóny vstup do legendárního pražského klubu Duplex.

Preciado a trest? Ten nejpřísnější

Na sociálních sítích se přitom propírá, že na záchodky tohoto pražského klubu si reprezentant Preciado chodí užívat s mladými a krásnými dívkami, což mají dokazovat i uniklá videa. Print z tohoto videa najdete na úvodní fotografii.

„Většina českých reprezentantů sem chodí na záchodky šňupat, Preciado tam chodí šu.at,“ uvedl pro Vlom.cz pod podmínkou anonymity, jeden ze členů ochranky klubu.

Kuchta se ohradil proti alternativnímu trestu

Sociálními sítěmi se šíří video ze záchodů v pražském Duplexu, na kterých si během jednoho z večírku divoce užívá dvojice návštěvníků. A muž fotbalovým fanouškům vzezřením, oblečením i doplňky připomíná novou hvězdu Sparty a ekvádorského reprezentanta Angela Preciada.

Původně měl být trest ještě přísnější. V rámci převýchovy měl Preciado podle záměrů vedení brzy letňanského klubu pomáhat spoluhráčí Kuchtovi se slepicemi. Útočník Sparty to ale ostře zamítl. Údajně se bál, že by náruživý jihoameričan představoval pro jeho drůbež potenciální nebezpečí.

Tato zpráva je FAKE NEWS. Aspoň zatím

MRKNĚTE I NA NAŠE TOP ČLÁNKY:

👉Kateřina Jacques nahá: Zcela se svlékla ve Stromovce a ukázala vše

👉Nazí cyklisté: Podívejte se na fotky z nudistické World Naked Bike Ride