Toto jsou nejbohatší kuchaři světa. Vydělávají neuvěřitelný balík za tyto pochoutky

Nejbohatší kuchaři světa nejsou žádní usmolení kuchtíci, kteří se rozhodují zda se po otevření restaurací vrátí z fabriky do svého původního zaměstnání. Právě naopak. Ti nejlepší z nich vydělávají miliardy.

Díky tomu, že se stali obdivovanými celebritami si na peníze přijdou nejen ve svých restauracích, ale ti nejznámější také díky lukrativním smlouvám s televizními společnostmi či vlastním knihám. Takový Jamie Oliver vybudoval impérium o hodnotě přesahující v přepočtu 8 miliard Kč, ale není zdaleka nejbohatším. Tím je

Šéfkuchaři platí už řadu let za celebrity a ti nejlepší z nich si taky přijdou na pěkný balík. Díky restauracím, kuchařským knihám a smlouvám na televizní pořady se některým z nich podařilo vybudovat miliardové impérium. Třeba proslulý Jamie Oliver má jmění v hodnotě v přepočtu 8 miliard korun, nejbohatším šéfkuchařem ale i přesto zdaleka není. Tím je Alan Wong z Japonska, jehož majetek je odhadován na přibližně 23 miliard korun! Podívejte se v galerii na nejbohatší šéfkuchaře světa a ukázky jejich veleděl.