Arnold Schwarzenegger a největší pikantností z jeho života

Anold jako mladý a neporazitelný šampion na soutěži Mr. Olympia I Wikipedia
Seděl ve vězení, krásnou manželku podváděl léta s nehezkou hospodyní a při natáčení legendárního Barbara Conana měl jeden velký problém. Seznamte se z největšími pikantnostmi ze života božského Arnolda.

Legendární kulturista, který sedmkrát vyhrál prestižní soutěž Mr. Olympia, úspěšný herec i politik. Šikanovaný chlapec chudých rakouských rodičů dokázal ve svém životě to, o čem může většina lidí jen snít. Vybrané pikantnosti z jeho života vlastně jen podtrhují jeho vášnivost, cílevědomost a obrovitost.

Arnold Schwarzenegger záletník

Arnoldovo třicetileté manželství s herečkou Marií Shriver se rozpadlo poté, co se provalila jeho nevěra. Celých 14 let si užíval v její nepřítomnosti s jejich nepříliš pohlednou hospodyní. Tajit to déle nešlo. Měli spolu již třináctiletého syna a podoba s otcem nešla déle zapírat. Po rozvodu záletník navíc prozradil, že budoucí ženě zahýbal již v době, kdy plánovali svatbu. Užíval si s představitelkou Rudé Sonji Bigitte Nielsen.

Příliš velké ruce problém pro Barbara Conana

Schwarzenegger se proslavil v desítkách filmů. Jeho hvězdnou kariéru však odstartoval ikonický Barbar Conan. Herec byl v té době ve špičkové formě. Vždyť jen dva roky předtím zvítězil v nejprestižnější kulturistické soutěži Mr. Olympia. A to se ukázalo jako problém. Při natáčecích zkouškách se zjistilo, že kvůli mohutnému hrudnímu svalstvu a obrovitým prackám není schopen správně uchopit meč. Po dobu natáčení musel tedy výrazně redukovat posilování těchto partií.

Seděl ve vězení

V dětství byl budoucí šampion šikanován. Spolužáci se mu smáli, že je hubený a nedomrlý. Smích je brzy přešel. Ve 14 letech již trénoval s rakouským šampionem v kulturistice Kurtem Marnulem. Kvůli posedlosti kulturistikou se Arnold dostal i do velkých problémů. Na vojně bez povolení opustil posádku, aby se mohl zúčastnit kulturistické soutěže. Posléze byl za zběhnutí odsouzen k sedmidennímu pobytu ve vězení. Nic nepomohlo ani to, že soutěž vyhrál.

Arnold Scharzenegger a galerie jeho úspěchů i milenek

Přečtěte si také: Google Street View: Podívejte se na ty nejžhavější holky z ulic a pláží světa