Jak na frndy: Zaručený tip, jak sbalit ezoteričky

Tato cudná dívka ví, jak na ezoreričky
Covidová doba nepřála seznamování a mnozí odborníci věří, že ještě nadále prohloubí vztahovou krizi. Naštěstí je tady naše silně feministická redakce VLOM.cz. Ta vám sice ve vztazích neporadí, ale zato v seriálu "Jak na frndy" bude přinášet mužům zaručené tipy, jak se dostat holkám do kalhotek. Věříme, že tím v konečném důsledku prospějeme oběma pohlavím. Jako první se za zaměříme na ezoteričky.

Chcete sbalit ezoteričku? Takové to stvoření, které věří v duchy, osud, dvojplamínky, reinkarnaci a podobné věci? Příliš to nechápeme. Podle bohatých zkušeností naší feministické redakce VLOM.cz nestojí fanatické ezožínky v posteli za moc, protože se příliš zaobírají sami sebou. Ale proti gustu žádný dišputát. Níže přinášíme tři zaručené tipy, jak na to.

Neváhejte je podporovat v jejich ezo zájmech

Určitě nesrážejte jejich již tak nízké sebevědomí. Upozorňování na skutečnost, že svými ezoterickými zálibami odklání odpovědnost za svůj život na transcendentní síly nepomůže ani vám ani jim. Naopak vyjádřete pochopení pro její osvícenou duši. Jak?

Chodí ke kartářce? Podplaťte jí. Věří, že za její neschopnost řešit současnost může reinkarnace a a navštěvuje hlubinou regresní terapii? Podplaťte terapeuta. Zařiďte, ať řekne, že v minulém životě byla selka a vy jste z ní udělal princeznu. Navštěvujete arterapii? Máte smůlu, první se bude chtít vyspat s lektorem. Ale můžete ho podplatit. Ať řekne, že jste mladý (zneuznaný) talentovaný landartista. Je to tak snadné, chce to jen chtít…

Říkejte správné věci ve správný čas

Pro holky s hystericky sebestřednou povahou (rozumějte rozervané éterické víly) není nic více přitažlivé, než jim dopřát pocit, že se zajímáte o jejich „duši“. Vy si s nimi chcete samozřejmě hlavně zasouložit. Naštěstí existuje tajná fráze, která oba tyto zdánlivé protiklady propojuje.

Věta,: „já se ti nechci dostat do kalhotek, já se ti chci opakovaně dostat do kalhotek,“ pronesená za hlubokého pohledu do očí, je nejen vtipná, ale zároveň vyvolává i dojem, že vám jde o něco hlubšího a déletrvajícího. Co na tom, že byste si jen rádi střihli jedno číslo před večeří a druhé po ní. A pak tradá za normální partnerkou. To dá rozum.

Zahrajte si na Rasputina

Ezoteričky jsou díky své sebestřednosti ve vztahu opravdu velmi problematické. Paradoxně do kalhotek se některým z nich dostanete opravdu snadno, pokud se budete zdát nedostupným. Je to proto, že že ve své sebestřednosti nesnesou, aby pro někoho nebyly zajímavé.

Pokud na tento typ narazíte a z nějakého důvodu chcete odhalit tajemství její frndy, neváhejte a nasaďte masku nedostupného a tajemného vlka samotáře. Spokojeni budou všichni. Ona, že je o ni zájem, vy, že jste se bez následků jednoduše dostal k cíli.

Rada na závěr. Pokud s těmito zaručenými tipy neuspějete, udělali jste někde chybu. Hlavně to následně nezkoušejte jako Dominik Feri. Může to být trestné.

Bude vás zajímat: Google Street View: Podívejte se na ty nejžhavější holky z ulic a pláží světa

Přečtěte si také: Jak na frndy: Návod, jak se dostat do kalhotek policistce snadno a rychle